Fă-ți o programare sau scrie-ne!

Fă cunoștință cu noi!

Cine sunt viitorii tăi parteneri în chestiuni juridice și administrative?

Cristina Alexandra Boncaciu

Cristina Alexandra BoncaciuAvocat

Absolventă a Facultății de drept din Cluj-Napoca, Universitatea Babeș-Bolyai, specializarea Drept Comunitar.

Andreea Vaman

Andreea VamanAvocat

Andreea Vaman este absolvent al Facultății de Drept – Universitatea Babeș Bolyai Cluj-Napoca.

Ciprian Ureche

Ciprian UrecheAvocat

Absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj Napoca.

Raul Sorin Fântână

Raul Sorin FântânăInginer

A urmat cursurile Facultății de Tehnologia Construcțiilor de Mașini din cadrul Universității ”Transilvania” din Brașov.

Andreea Laura Draschan

Andreea Laura DraschanAvocat

Este absolventă a Facultății de Drept din cadrul Universității ,,Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, promoția 2020.

Ioana Gheghel

Ioana GheghelAvocat

A promovarea examenului de admitere în Baroul Cluj, sesiunea septembrie 2020.

Andreea Blaj

Andreea BlajParalegal

Intern/ Administrativ/ Practicant

Sonia Lupaș

Sonia LupașParalegal

Intern/ Administrativ/ Practicant

Arii de Expertiză

Cu ce te putem ajuta?

Comercial

Asigurăm asistență de specialitate pentru comercianții români și străini de la înființare, pe întreg parcursul activității desfășurate în România, cât și în cadrul procedurilor de dizolvare și lichidare.

Corporative

În scopul soluționării rapid și eficient a provocărilor clienților noștri, facilităm conectarea cu specialiștii necesari, prin prisma colaborărilor pe care le avem.

Proprietate Intelectuală

Beneficiind de expertiza unui consilier de proprietate industrială autorizat de Oficiul de Stat pentru Invenții și Mărci, oferim asistență juridică în legătură cu protejarea drepturilor autorilor.

Administrativ, Contencios Administrativ și Fiscal

Oferim consultanţă fiscală cuprinzătoare, care acoperă aspecte fiscale, juridice și financiare. Totodată realizăm activități juridice specifice.

Dreptul Muncii

Oferim servicii juridice de consultanță cu privire la întreaga gamă de aspecte legate de relația dintre angajat și angajator, ocuparea forței de muncă, medierea conflictelor și litigiilor de muncă, precum și negocierea contractelor colective de muncă.

Drept penal - infracțiuni economice și informatice

Asigurăm servicii de consultanță juridică, asistență și reprezentare juridică în domeniul dreptului penal – Infracțiuni economice și informatice atât persoanelor fizice cât şi persoanelor juridice.

Protectia datelor cu caracter personal

Oferim prin intermediul colaboratorilor noștri (Privacy Solution Lab SRL) servicii, atât pentru entități private cât și pentru instituții și autorități publice, privind datele cu caracter personal.

Dreptul familiei

Venim în ajutorul persoanelor fizice cărora le oferim servicii juridice privind situațiile ce pot apărea în viața de familie.

Dreptul civil

În materia dreptului civil, avocații noștri oferă servicii complete și diverse specifice nevoilor clienților în aceste spețe.

Servicii integrate

Oferim clienților noștri servicii specifice conexe avocaturii precum înregistrarea în RNPM, organizarea și reorganizarea resurselor umane, insolvență, faliment, reorganizare, etc.

Știri și Articole

Într-o lume în care informația este de neprețuit, fii la curent cu tot ce te interesează.

Telemuncă

Există posibilitatea ca instanța de judecată competentă să suplinească voința angajatorului cu privire la efectuarea telemuncii? Criza sanitară, economică și socială generată de coronavirusul SARS-CoV-2 a bulversat un număr semnificativ de țări, printre care și România, impunând chiar măsuri drastice în toate domeniile, în special în dreptul muncii. Cu ocazia…

Read More

Organigrama societății un document esențial în cazul conciederii pentru motive care nu ţin de persoana salariatului

Organigrama societății un document esențial în cazul conciederii pentru motive care nu ţin de persoana salariatului Ce este concedierea pentru motive care nu țin de persoana salariatului ? Concedierea pentru motive care nu țin de pesoana salariatului este reglemenată de art. 65 din Codul Muncii, iar aceasta reprezintă încetarea contractului…

Read More

Formare profesională în afara programului de lucru

Participarea la formarea profesională peste programul de lucru și/sau în weekend la inițiativa angajatorului reprezintă o ingerință în exerciţiul deplin şi liber al dreptului la repaus al salariaților? Potrivit legislației muncii din țara noastră, participarea la cursuri de formare profesională poate avea loc la inițiativa angajatorului sau la inițiativa salariatului….

Read More

Federațiile sportive naționale – obligații

Noi obligații introduse pentru federațiile sportive naționale care primesc finanțare de la bugetul de stat. La data de 14.01.2022 a fost publicată în Monitorul Oficial cu nr. 45 Legea nr. 23/2022 pentru completarea Legii educaţiei fizice şi sportului nr. 69/2000. Legea nr. 23/2022 introduce o serie de obligații noi pe…

Read More

Declarația fiscală unică

În anul 2022 persoanele care realizează venituri din închirierea bunurilor mobile și/sau imobile din patrimoniul personal și din închirierea în scop turistic a camerelor situate în locuințe proprietate personală au obligația să declare aceste venituri,  să plătească impozit pe venit, taxe și contribuții la stat, potrivit legislației în vigoare. Veniturile…

Read More

Energie Electrica

Începând cu data de 1 ianuarie 2021 piața energiei electrice s-a liberalizat complet, eliminându-se astfel tarifele reglementate aplicate clienților casnici. Prețurile de furnizare la clienții casnici nu mai sunt stabilite de către ANRE (Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei). Acestea se formează în mod liber pe baza cererii și…

Read More

TVA Locuințe

Începutul anului 2022 vine cu o schimbare semnificativă în ceea ce privește taxa pe valoare adăugată în materia achiziționării de locuințe odată cu Ordonanța de Urgență a Guvernului nr. 120/2021, publicată în Monitorul Oficial cu numărul 1202 la data de 18.12.2021. Această schimbare trebuia să aibă loc încă de la…

Read More

Impozitarea Criptomonedelor

Dupa cel de-al doilea război mondial, SUA cât si Europa de Vest, Japonia, Canada și Australia au convenit implementarea sistemului monetar „Bretton Woods”(bazat pe monede valorizate in raport de cantitatea de aur pe care Băncile Centrale o dețineau în rezerve, fiind interzis ca monetăriile să procedeze la emiterea unor cantități mai…

Read More

Partenerii noștri

Vă prezentăm partenerii noștri, acei specialiști la care noi apelăm cu încredere.

testimonial

consultanță fiscală și juridică - audit

A&CEM - aycem.com.mx consilieri de afaceri și consultanți - Mexic
testimonial

advertising - marketing - servicii web

BAS - bas.promo Bucin Advertising Solutions - Elveția
testimonial

proprietate intelectuală - brevet de invenție - marcă înregistrată - drept de autor

Fântână Raul Sorin & Asociații - evaluare-marci.ro proprietate intelectuală - România