Boros Anita

Boros Anita este absolventă a Facultății de drept din Cluj-Napoca, Universitatea Babeș-Bolyai, specializată în dreptul afacerilor și protecția datelor cu caracter personal.

După terminarea facultății a absolvit școala de masterat în domeniul dreptului european și internațional al afacerilor (LL.M) și  în domeniul dreptului privat european (M.A.).

A obținut diplomă de Responsabil cu protecția datelor cu caracter personal (DPO), acreditată de Autoritate Națională de Certificări.

Timp de 2 ani, a oferit consultanță în vederea implementării normelor GDPR în cadrul a peste 20 de companii, astfel deține o experiență vastă în domeniu atât la nivel național cât și european.

În 2018 a început studiile universitare de doctorat cu domeniul de specializare în “Protecția datelor cu caracter personal prin prisma prelucrărilor de date efectuate în cadrul întreprinderilor.”

A promovat examenul de primire în profesia de avocat în sesiunea august 2019, fiind înscrisă pe Tabloul avocaților din cadrul Baroului Cluj.